Film: Flirting with Forty Torsdag 21.00.
Pluras kök Sicilien Tisdag 22.00 & TV8 Play | Gäster: Wille Crafoord & Pauline .
En plats på landet Mån-fre 19.00 & TV8 Play.
The Mentalist Mån-fre 20.00 & 23.00
Gone Camping Nu på TV8 Play.
Pluras kök Sicilien - premiär 1 juli 22.00

I ett fantastiskt hus i bergen ovanför Cefalu har Plura fått sällskap av Titiyo Jah och Adrian Modiggård för att utforska det verkliga italienska köket. Det blir en säsong full av god mat och spännande gäster.

The Americans - lör 22.05

Den andra säsongen av The Americans är efterlängtad. 1980-talsskildringen, musiken, slagsmålscenerna, sexet och den vibrerande kärlekshistorien mellan två spioner som är gifta på låtsas känns igen även här.

Morden i Midsomer - lör 20.00

Deckarserie baserad på Caroline Grahams prisbelönade romaner om utpressning, intriger, svek, otrohet och mord i den vid första anblicken lantliga idyllen Midsomer, där poliskommissarie Barnaby aldrig behöver gå sysslolös.

Drömhus för halva priset - tis 21.00 & TV8 Play

Fastighetsexperten Sarah Beeny, känd från Property Ladder och flera andra hem- och inredningsprogram, visar hur anspråkslösa hem kan göras om till riktiga drömhus. Den som följer Sarahs regler kan fördubbla utrymmet i sina hus för halva kostnaden av en ny bostad.

En plats på landet - mån-fre 19.00, även på TV8 Play

En plats på landet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.